Nieuws

Week van de sportclub

Hou je van actie? Wil je jouw passie voor sport graag delen met oude en nieuwe sportvrienden?
Of heb je een sport(club) in gedachten die je altijd al eens beter wilde leren kennen?Grijp dan je kans… en je sportschoenen! Tijdens de Week van de Sportclub van 7 tot en met 15 september 2013 zetten duizenden sportclubs in Vlaanderen hun deuren voor jou open. Tijdens de gratis trainingen en initiaties ontdek je alles over hun werking en activiteiten!

De sportclub is een toffe plek waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, geslacht of leeftijd. Je wordt er steeds beter in je sport onder leiding van een trainer of lesgever. En je beleeft er steeds meer plezier, wanneer je na het sporten nog even blijft hangen met je vrienden.

Heb je zin gekregen om de sfeer bij de Doorenlopers een keertje te komen opsnuiven, mee te sporten of een initiatie of open training te volgen tijdens de Week van de Sportclub? Bij ons ben je tijdens deze week (op woensdag 11 en vrijdag 13 september vanaf 19u30 – Sportcomplex Dooren) extra welkom. Maar ook vroeger of later ben je welkom op onze trainingsmomenten.

Alle info over dit fijne initiatief vind je terug op de website van Bloso en in het programma week van de sportclub 2013.