Nieuws

The great escape

Heb je zin in een sportieve namiddag?  Dan is The Decathlon Great Escape de ideale teambuilding activiteit! Met partners zoals Decathlon, Defensie, Artes, De Lijn, FROS, DVY-K9, Gent Sport en Universiteit Gent en nog vele andere sponsors, is een namiddag vol uitdagingen gegarandeerd.

The Decathlon Great Escape is een hindernissenloop, waarbij de volledige winst wordt weggeschonken aan het Kinderkankerfonds. Het is de bedoeling dat je in team of individueel het parcours aflegt. Dit parcours is ongeveer 10 kilometer lang met onderweg een 20-tal hindernissen. Hoe snel je dit traject loopt maakt niet uit, het belangrijkste is een toffe namiddag te hebben. Na de wedstrijd kunt je rustig en gezellig napraten met een drankje.

De wedstrijd vindt plaats op zondag 8 juni op de terreinen van het recreatiedomein Blaarmeersen Gent. Maandag is een feestdag (Pinksteren).

Voor meer info kan je terecht op de website van de organisatie www.run2escape.be

Wie zin heeft om mee te doen mag ons contacteren via info@doorenlopers.be. We kunnen deelnemen vanaf er een groep van acht of meer personen paraat staat. De prijs is dan 27 euro per persoon.
Jan Vyt is de contactpersoon binnen de doorenlopers. We vragen om voor 14/5 in te schrijven om er zeker van te zijn dat we als team kunnen mee doen.