Nieuws

T-shirts

Ook dit jaar geven we de mogelijkheid om T-shirts aan te kopen via de club. Zowel voor de vrouwen als de mannen is er een T-shirt met lange mouwen, een T-shirt met korte mouwen en een ‘marcelleke‘ voorzien. Aangezien we de shirts tijdig willen leveren (voor het einde van STR), wensen we graag aanstaande vrijdag, 3 april van start te gaan met de verkoop. Om geen miskopen te doen, kan je vrijdag 3 april of woensdag 8 april onze “modellekes” passen na de training, tussen 20:30 en 21:00.

‪#‎wakostda‬? Niet veel. De exacte prijzen zullen vrijdag meegedeeld worden, maar reken tussen 10 en 20 euro. Inderdaad, spotprijzen voor top T-shirts.

‪#‎Jamaisdakwaliteit‬? Absoluut! De shirts die we aanbieden zijn van zeer goede makelij. Ze krimpen en verkleuren niet en zijn aangenaam om dragen.

‪#‎Iedereenmetdezelfdeshirts‬? Neen, wij zijn geen kuddebeesten. Je kan je shirts laten pimpen door er een slagzin op te zetten. Je kan kiezen tussen 3 slogans of het logo van de Doorenlopers. We vragen om bij het bestellen, meteen de volledige kostprijs van je shirts cash te betalen.

‪#‎Benieuwd‬? Kom dat zien op onze pasdagen!