Nieuws

Start to run 2014

2012 was goed voor ongeveer 230 starters. 2013 telde 270 starters. Halen we in 2014 de kaap van 300 starters ?

De aanpak in 2014

De Start to run 2014 wordt opnieuw door de Doorenlopers georganiseerd in samenwerking met de gemeente Merchtem.

Inschrijvingen gebeuren bij Heidi (via sportdienst gemeente Merchtem). Voor leden van de doorenlopers is deelname GRATIS. Vergeet dit dus niet bij je inschrijving te vermelden.

Jan Vyt zal de groep 0-5km onder zijn vleugels nemen. Laetitia Sacré ( tevens hoofdverantwoordelijke STR) enthousiasmeert naar jaarlijkse gewoonte de groep 5-10km met tochtjes op de baan en intervaltrainingen. Jan Lemmens neemt (ook al naar jaarlijkse gewoonte) de gevorderde lopers (+10km) onder zijn hoede voor extra kilometers in de benen langs de mooiste plekken van Merchtem en omstreken.

Wij zoeken nog extra begeleiders voor de verschillende groepen.

Ben je een min of meer geroutineerde loper en heb je zin om hulptrainer te worden van één van onze groepen? Haal je voldoening uit andere lopers raad te geven , oefeningen mee te demonsteren , the spirit erin te houden , mensen uit de buurt te leren kennen, de grapjas uithangen en mensen te motiveren? Aarzel niet om je op te geven als trainer. Een taak die iedere doorenloper met gemak en kennis van zaken aankan.

Geïnteresseerd in een kort (duur start to run) of langer (altijd welkom) engagement? Laat je horen op info@doorenlopers.be of spreek een bestuurslid aan!