Nieuws

Familiejogging

Op zondag 9 november organiseert de Sinte-Maartenschool een familiejogging voor jong en oud.

Waar?

Sinte Maartenschool, ingang Brusselsesteenweg 21, 1860 Meise
De carpoolparking op de Nieuwelaan, de parkeerplaatsen op de Brusselsesteenweg t.h.v. de plantentuin en de parking van de sporthal van Meise bieden heel wat parkeergelegenheid.

Start?

Het startschot voor de kinderen wordt gegeven om 14u00. De gezamenlijke start van de jogging voor de volwassenen is om 14u30.

Afstanden en parcours? 

Keuze uit: 4 km (richtleeftijd vanaf 10 jaar), 8 km of 14 km (richtleeftijd vanaf 12 jaar).

Voor de kinderen zijn er drie parcours voorzien. Kleuters lopen 300 m, tot en met 9 jaar kunnen de kinderen kiezen voor de 600 m en tot en met 12 jaar kunnen ze kiezen voor een parcours van 1200 m. De wedstrijden voor de kinderen zullen begeleid worden door voorlopers en de kleuters mogen begeleid worden door ouders.

Bevoorrading, verzekering en kleedkamers?

Op het parcours en aan de aankomst is er bevoorrading voorzien. Omkleden en douchen kan in de kleedkamers van de sporthal.
Willy Vandenberghecentrum, Brusselsesteenweg 71 A. Deelnemers zijn verzekerd via BLOSO.

Prijzen en randanimatie?

De eerste 200 ingeschrevenen aan €7 ontvangen een pakket. In de refter van de school kan je terecht om je dorst te lessen. Op de speelplaats wordt er een springkasteel geplaatst. Het wordt een heus familiegebeuren en wij rekenen op een talrijke opkomst daar de opbrengst geïnvesteerd zal worden in nieuwe klasmaterialen.

Inschrijven?

Inschrijven kan ter plaatse vanaf 13u00 aan € 7 per loper. Kinderen onder 12 jaar betalen € 1.

Meer info