Nieuws

Bosmarathon

Op zondag 22 september 2013 organiseert de VZW Samen, in samenwerking met de gemeente Buggenhout, de vijfde editie van de Bosmarathon.

De wedstrijden worden gelopen ten voordele van vier Buggenhoutse VZW’s: vzw Avalon, vzw Blijdorp, vzw Eindelijk en vzw Samen.
Loopliefhebbers kunnen kiezen voor deelname aan de volledige marathon (42km), de halve marathon (21km) of de estafette. De start van deze drie afstanden is om 10u00. Dit jaar zullen de kleinsten, van 6 tot 12 jaar, zich kunnen meten in hun eigen loopwedstrijd: de KidsRun.

Net zoals vorig jaar zullen de Doorenlopers zich opnieuw mee engageren voor dit mooie project. Vorig jaar namen we tijdens de estafettemarathon deel met zeven ploegen, dit jaar gaan we voor meer. Een estafette-team zal bestaan uit : twee lopers van 5 km , één loper van 11 km en één loper van 21 km.

Met wat inzet van jullie allemaal maken we misschien kans op de prijs voor het grootste aantal deelnemers én de snelste tijd estafettemarathon. Met een beetje geluk kunnen we ook het snelheidsrecord in de estafettemarathon verbeteren.

Alle praktische info over de wedstrijd vind je hier. Meer nieuws over de inschrijving bezorgen we jullie in augustus.