Lidmaatschap

Iedereen is welkom!

Wil je zelf lid worden of ken je vrienden of familieleden die ook lid willen worden van de beste joggingclub van Merchtem?

Nieuwe leden die wensen aan te sluiten kunnen zich aanmelden aan het sportcomplex bij een bestuurslid en vrijblijvend enkele trainingen meelopen ter kennismaking. Je bent echter pas verzekerd na inschrijving en betaling van het lidgeld.

Eerste keer

Wanneer je voor het eerst komt trainen, spreek dan een bestuurslid aan. Deze kan je wegwijs maken en vertellen met welke groep je het best mee kan. Volwassenen kunnen in verschillende groepen terecht, ingedeeld volgens parcoursafstand. De trainer tracht er steeds op toe te zien dat iedereen kan volgen of een loopmaatje heeft om het parcours uit te lopen. Samen uit, samen thuis.

Hoe kan je lid worden?

Je inschrijven kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen en aan een bestuurslid te bezorgen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 27 euro (volwassene) of 17 euro (als je jonger bent dan 16). Het lidmaatschap geldt dan van 1 juli tot 30 juni.

Waarom zou je lid worden?

  • een sportieve vriendenkring
  • lidmaatschap van 1 juli tot 31 juni
  • een ongevallenverzekering op trainingsdagen
  • twee geco√∂rdineerde trainingen per week : maandag en woensdag op sportcomplex Dooren
  • elke week vrije training op vrijdag op sportcomplex Dooren en op zondag in Buggenhoutbos
  • een glanzende lidkaart waarmee je 20% korting krijgt bij Topsport in Lebbeke
  • gebruik van douches en kleedruimte (met locker) in het sportcomplex
  • gebruik van de Finse piste (verlicht tijdens de wintermaanden)

Recuperatie inschrijvingsgeld via de mutualiteit

Het inschrijvingsgeld kan deels worden gerecupereerd: verschillende mutualiteiten bieden hun leden een terugbetaling van het lidgeld van een sportclub aan. Je kan de voorwaarden en het formulier terugvinden op de website van je mutualiteit en het laten invullen door onze secretaris.

Verzekering

Alle Doorenlopers zijn verzekerd bij Sporta. Wanneer je je kwetst op training meld je dit aan de secretaris, die je dan de nodige formulieren zal meegeven om naar de dokter of het ziekenhuis te gaan. Opgelet: deze formulieren moeten binnen de 8 dagen na het ongeval bij de verzekeringsmaatschappij zijn.